Lars Boelt

"Lars. Hvorfor har du skrevet en erotisk roman, og hvorfor er den skrevet i jeg-person?"


Jeg har allerede fået spørgsmålene utallige gange, og selvom jeg er et privat menneske, har jeg valgt at fortælle de sandfærdige svar.

  Det startede med, at jeg fik lyst til at læse noget erotisk, og søgte på internettet efter nogle erotiske noveller. Hurtigt fandt jeg noget, men desværre ikke det jeg søgte. Uheldigvis var de historier jeg fandt, enten for kedelige, for usandsynlige, uden kærlighed eller for "pusse-nussede" for min smag, og så var de som regel uden den forhistorie, jeg synes er så vigtigt.


Gennem årene har jeg skrevet revytekster i massevis, og jeg har altid fundet stor glæde i det skrevne ord, så der var ikke langt at gå, for at skrive min egen, erotiske novelle. Efterhånden blev den første novelle til to, og derefter til en sammenhængende roman.


De første kapitler blev skrevet som "han" og "hun", altså i 3. person, men det gik op for mig, at det ville blive mere nærværende for læserne, hvis jeg i stedet valgte at skrive i 1. og 2. person. Samtidig valgte jeg, at de erotiske scener skulle være i nutid i stedet for datid. Lad mig komme med et eksempel, for at vise forskellen:


  Theo lagde hånden bag hendes nakke, trak hende ind til sig og kyssede hende samtidig med, han lod den anden hånd kæle for hendes brystvorte.


  Jeg lægger hånden bag din nakke, trækker dig ind til mig og kysser dig samtidig med, jeg lader den anden hånd kæle for din brystvorte.


Måden bogen er skrevet på, med en mandlig fortæller som skriver direkte til sin kvindelige partner, gør, at man som læser føler sig i centrum, uanset om man er kvinde eller mand.


Nu har jeg i hvert fald skrevet den erotiske historie, som jeg selv havde håbet på at finde tilbage i sommeren 2019.


God læselyst.


- Lars